Ált. Isk., Egységes Óvoda, Bölcsőde, Közművelődési Int. és Könyvtár ÁMK, Általános Iskola Intézményegysége

Sokorópátka
Győr-Moson-Sopron

Blogok

Pintér Sára 1. osztály Sokorópátka

Sajnos nagyon kevés eső esett még az idén, de nagyon meleg van. A növényeknek jólesik az öntözés. Ebben szívesen segítek.

Nagy Rebeka 1. osztály Sokorópátka

Alig várom, hogy a testvéremmel Lorikával leszedhessük a finom borsót, amit nagyon szeretünk és a többi zöldséget is.

Nagy Rebeka 1. osztály Sokorópátka

Egy szép tavaszi napon anyukám és  kishúgom segítségével   elvetettük a magokat. Külön kis földdarabot kaptam, ami az én kis kertem lett. Örülök neki  és szépen kapálgatom, gyomlálom és gondozom a növényeimet.

Bogdányi Veronika 4. osztály Sokorópátka

" A kis magok előbújtak!"-futottam örömmel a szüleimhez. Ők azt mondták, hogy locsoljam meg a kiskertem. Szaladtam a  zöld öntözőkannámért, hogy megöntözzem a növényeket.

Bogdányi Rózsa 2. osztály Sokorópátka

Kibújt a föld alól a retek, a borsó, sárgarépa, hagyma és a karalábé. Nagyon szépen nőnek továbbra is. Bizonyítékul itt az egyik szép retek képe.

Edvi Krisztián Sokorópátka 2. osztály

Izgatottan vártam, hogy iskola után megnézzem, hogy eső hatására mi változott a kiskertemben. A retkem már akkora, hogy vacsorára ehettünk belőle. A mamámtól tanultam, hogy a retek reggel méreg, délben étek, este orvosság.

Edvi Krisztián 2. osztály Sokorópátka

Anyával elvetettük a magokat. 2 sor borsó, 1 sor retek, 1 sor répa, melléje hagyma, hogy elriassza a kártevőket. Karalábéból a lakásban palántát neveltünk.

Oldalak