február 2013

A Programban résztvevő iskolák listája

A csatolmányban elérhető a Vesd Bele Magad! Programra határidőben jelentkező és így a Programban résztvevő iskolák listája. Azok az iskolák, amelyek határidőben jelentkeztek, de eddig még nem kaptak elektronikus levélben Vesd Bele Magad Hírlevelet, azok vegyék fel a kapcsolatot az AGRYA Országos Irodában László Anitával (06 1 270 4874, vesdbelemagad [at] agrya [dot] hu).

Várjuk az adományokat a vetőmag csomagokhoz! 2013-ban is Vesd bele magad!

A Vesd bele magad! Program során kisiskolás, jellemzően 6-10 éves gyerekeknek kapnak vetőmag csomagot, benne 6 zöldség vetőmagjával (zöldborsó, hónapos retek, hagyma, sárgarépa, csemegekukorica, kapor). Az általános iskolák koordinációja mellett a gyerekektől azt kérjük, hogy a vetőmagot otthon vessék el, és ami terem azt fogyassza el a család. A cél a szemléletformálás, hogy megmutassuk, hogy kevés munka befektetésével egy család meg tudja termelni a saját ellátásához szükséges friss zöldséget és nem kell azt a szupermarketben megvásárolni.

Folytatódik a Vesd bele magad! Program 2013- ban is

Idén is várjuk a kertészkedni vágyó kisiskolások jelentkezését! A Programra csak az iskolán keresztül lehet jelentkezni a csatolt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével! 

Jelentkezési határidő: 2013. február 15. 

Bővebb információ a pályázati felhívásban!