április 2013

Ré Pali üzenete minden Kiskertésznek - FONTOS!

Kedves Kertésztársaim!

Látom, hogy a legtöbben már nagy munkában vagytok. :)

Mivel hosszúra nyúlt a tél és kicsit hidegre sikerült a tavasz eleje, a természet egy kicsit nehezebben éri utol magát. A talajban van elég nedvesség az elmúlt csapadékos hónapok után, így mostanában óvatosabban kell öntöznötök, nehogy berohadjanak a kis csírácskák! Lassan-lassan minden vetőmag a veteményeskertetek földjébe kerülhet és a természet igyekszik mielőbb zöldségekkel megajándékozni Titeket. 

Üdvözlettel:

Ré Pali

Kedves Kiskertészek!

Ne szomorkodjatok a kedvezőtlen időjárás miatt! Még egy kis türelemmel kell lennünk, amíg elvethetjük a földbe a magokat. Addig is tervezzétek meg Ti is a veteményes kerteteket, én is ezt teszem. :) Izgatottan várom az ötleteiteket! Üdvözlettel:Ré Pali

Vesd bele magad! Hírlevél 2013. április 5. - feladat

Sajnos a rossz idő miatt még nem lehet veteményezni. Ezt az időszakot jól ki lehet használni arra, hogy a Kiskertészek megtervezzék a veteményes kertjüket. Éppen ezért ezt a feladatot tűztük ki a Program egyik elemeként. A feladat tehát az, hogy a gyerekek tervezzék meg együtt csoportban vagy külön - külön a veteményes kertjüket és ezt rajzolják le A/4- es papírra. Ehhez lehet zsírkrétát, festéket is használni, de lehet ragasztani is, ezt a gyerekek kreativitására bízzuk.

Vesd bele magad! Program Hírlevél - 2013. április 5. - technikai információk

JelszavakAz elmúlt időszakban, ahogyan azt néhány észlelték, technikai problémák javításán dolgoztunk a weboldalon. Az ebből eredő kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük az érintettektől! A beérkezett jelszóigénylések feldolgozása még folyamatban van. Várhatóan vasárnap éjfélig sikerül mindent helyreállítanunk, addig is megértésükben bízunk! Átvételi nyilatkozatokTöbben jelezték a szülői átvételi nyilatkozatok begyűjtésének körülményességét, ezért nem tudják időre beküldeni azokat.