június 2013

Vakáció

Kedves Kiskertészek!

Elérkezett a várva várt nyári szünet, lassan mindenki megkapja az év végi bizonyítványát is. Gratulálok mindannyiótoknak! Sokat tanultatok ebben az évben is és mellette a veteményesben is sokat dolgoztatok, jöjjön hát a jól megérdemelt pihenés! Kezdetét veszik a nyári kalandok: táborozások, gyakoribb találkozások, strandolás a barátokkal, nyaralás a rokonoknál, estig tartó családi beszélgetések az udvaron és még sorolhatnánk. Mindeközben kérlek, ne feledkezzetek meg a kertetekről sem! Időnként írjatok nekem is róla, érdeklődve várom!

Családi rendezvény a Városligetben

Falu a városban - Élelmiszer és Hagyomány, családi rendezvény az AGRYA szervezésében 2013. június 22-én szombaton 14 órától Budapesten a Városligetben a Múzeumok Éjszakájához kapcsolódóan.

Állatsimogató, gazdapiac, helyi termék kóstoltatás, gyerek programok, folklór műsor, koncertek, új és veterán traktorok kiállítása és traktor vezetés!!!!!

Várunk minden érdeklődőt!

További infromációért kattintsatok ide.

Falu a városban - Élelmiszer és Hagyomány

Falu a városban - Élelmiszer és Hagyomány,

családi rendezvény az AGRYA szervezésében 2013. június 22-én szombaton 14 órától Budapesten, a Városligetben, a Múzeumok Éjszakájához kapcsolódóan. Állatsimogató, gazdapiac, helyi termék kóstoltatás, gyerek programok, folklór műsor, koncertek, új és veterán traktorok kiállítása és traktor vezetés!!!!! Várunk minden érdeklődőt!

Termesztési napló

Kedves Kiskertészek!

A termesztési napló újra elérhető weboldalunkon, az alábbi mellékletekből tudjátok letölteni.

Üdvözlettel:

Ré Pali