Gazdatáborban voltunk

Minden évben a résztvevő iskolák számára versenyt is hirdetnek. Ennek feltétele, hogy márciustól szeptemberig minden hónapban küldjenek beszámolókat a termesztésről, az alapanyag felhasználásról. Akik ezt teljesítik, részt vesznek egy sorsoláson és nyerhetnek egy 3 napos osztálykirándulást. Az osztálykirándulás keretében megismerkedhetnek a gyerekek kertészkedéssel, élelmiszer feldolgozással, általában a mezőgazdasággal. Az idei évben iskolánk nyert a sorsoláson, így 20 alsós diák olyan szerencsés, hogy minden költség nélkül júniusban 3 napot eltölthetett Úrhidán, a Gazda Táborban ahol érdekesebbnél érdekesebb programok várták őket. Ezúton is köszönjük a lehetőséget mid a programon, mind a kiránduláson való részvétért. A három nap nagyon eseménydús volt. Az ismerkedés, körbevezetés, sátorba beköltözés után rovar szafarin vettünk részt, ahol nagyon sok érdekes rovarral ismerkedtünk meg. Vacsorára mi készíthettük a lecsót. Kézműveskedtünk. Kedves falubéli nénikkel kemencét fűtöttünk, langallót tízóraiztunk, kenyeret sütöttünk. Délután állatokat simogathattunk. Borsót szedtünk és fejtettünk. Köszönjük a sok-sok programot!

Új hozzászólás

Filtered HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <acronym> <address> <blockquote> <br> <caption> <cite> <code> <col> <colgroup> <dd> <del> <div> <dl> <dt> <em> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <hr> <img> <kbd> <li> <ol> <p> <pre> <q> <samp> <span> <strike> <strong> <sub> <sup> <table> <tbody> <td> <tfoot> <th> <thead> <tr> <ul>
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • You may insert videos with [video:URL]

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.