Laila és Lea "édenkertje"

Popovic Laila és Lea nagy lelkesedéssel dobták bele magukat ebbe a lehetőségbe és a nagymamájukkal izgatottan vetették el a magokat. A kezdeti lelkesedés időnként alábbhagyott, hiszen hosszú idő alatt nőnek ki a növények és a gyerekek is sokat voltak távol a nyáron. Ennek ellenére szerették nézni, figyelni, ahogy egy-egy növény felbukkant, beazonosítani melyikük melyik. Megfigyelték milyen egyéb nem várt növények keveredtek a nemes növények közé, kihúzták a gazokat. A naplóírás a szép és részletes napló ellenére sem volt az erősségük. Természetesen, amikor már megjelentek a virágok, majd a termések, izgatottan várták a zöldség szüretet, és amikor arra került a sor, hogy az ő zöldségükből együnk, rettentő büszkék voltak.

Új hozzászólás

Filtered HTML

  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <acronym> <address> <blockquote> <br> <caption> <cite> <code> <col> <colgroup> <dd> <del> <div> <dl> <dt> <em> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <hr> <img> <kbd> <li> <ol> <p> <pre> <q> <samp> <span> <strike> <strong> <sub> <sup> <table> <tbody> <td> <tfoot> <th> <thead> <tr> <ul>
  • Minden email cím át lesz alakítva ember által olvasható módon, vagy (ha a JavaScript engedélyezett) ki lesz cserélve kattintható, de biztonságos hivatkozásra.
  • You may insert videos with [video:URL]

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.