Grassalkovich Antal Német Nemzetiségi és Kétny. Ált. Isk.

Vecsés
Pest

Blogok

Marcucci Martin 1.d

A retket betakarítottuk, megmostuk és megettük vacsira. Borsószedés. :))

Marcucci Martin 1.d

Martin fotósorozatot készített az ültetéstől az első termésig. Szépen fejlődtek növényei a gondos munka eredményeként. Martin újabb képeket küldött, szép rajzokat készített kiskertjéről. Saját fotóját is elküldte, háttérben a kertjével.

Temesvári Orsolya 1.b

Orsolya naplójából küldött egy kis ízelítőt. Szépen lerajzolta az ágyásokat, ügyelve a magok sorrendjére.

Daróczi Donát 1.c

Donát a kistestvérével kertészkedik. A gondos munka meghozta gyümölcsét, szépen fejlődnek Donát növényei.

Váradi Nóri 1.c

Nóri testvérét is bevonta a kertészkedésbe. Ketten könnyebben megy a munka. Nóri új képeket küldött. Megkóstolhatja első termését a finom, egészséges retket. A többi növénye is szépen fejlődik. Virágzik a borsó, gyönyörűek a palánták.

Ültetési napló

Bakó Anna és Nóra 1.b osztályos tanulók ültetési naplót készítettek. A paprika és a paradicsom magok földbe kerültek. Naplójukhoz szép rajzokat is készítettek tapasztalataikról.

Zaroba Kristóf 1.b

Kristóf rajzban örökítette meg a veteményezés élményét.

Vigh Emília 1.b

Emília március 24-én ültette el a magokat. A képeken jól látszanak a kikelt növények, a borsó, az estike, a hónapos retek, a paprika és a paradicsom.

Kikeltek a növények

Leleszi Brendon 1.b osztályos tanuló készített képeket a kikelt növényeiről, melyek szépen fejlődnek a rendszeres gondozást meghálálva.

Tóth Kíra 1.c

Lelkes kis kertészünk szakszerűen elültette a vetőmagokat. Az eredmény nem váratott sokáig magára, a növények gyorsan kikeltek. Kíra növényei is szépen fejlődnek. Újabb képeket érkeztek. Kíra fotósorozatot küldött növényeiről. Gyönyörűek a növények, finom a retek.

Magócsi Viola 1.a

Viola ládákba ültette a magokat, majd alaposan meg is öntözte azokat. Gondos munkája eredményeként szépen fejlődnek a kikelt növények.

Kapuvári Anna 1.c

Anna szorgos munkájának eredményét láthatjuk a képeken. Szépen kikeltek a magok. Újabb képek Anna kertjéről. Megérkezett az első retek. Friss, finom, egészséges. Szépen fejlődik a borsó is.

Frühwirth Kitti veteményeskertje

Frühwirth Kitti 1. c osztályos tanuló szorgalmasan dolgozik veteményeskertjében. A föld megmunkálásához szakszerű segítséget is kapott. A jó időben gyorsan kikeltek a magok.

Martin Izabella 1.c

Izabella növényei nagyon szépen fejlődnek, nemsokára lehet szedni a borsót. Újabb képek érkeztek Izabellától. Szépen fejlődnek növényei. Izabella szorgoskodik, ládába ülteti a vetőmagokat. - Újabb képek érkeztek Izabellától. Gyönyörűen csíráznak növényei.

Rajzoltak az 1.b osztályosok

A rajzokon Babis Martin és Sárkány Diána 1. b osztályosok munkálkodnak a kiskertekben. Mindketten szorgalmasan öntözik palántáikat. Láthatóan szépen fejlődnek a növények.

Salamon Szonja 1.c

Szonja kertjében már kibújtak az elültetett magok, erről tanúskodnak feltöltött képei. Minden növényről új kép készült. Gyönyörűek Szonja növényei. A gondos munka meghozta gyümölcsét.

Bogi 1.c

Lénárt Boglárka is lelkesen ülteti a magokat. Földbe kerül a borsó is.

Bruder Lili 1.c

Lili küldött képeket a vetőmagok ültetéséről. Pár nap és ilyen jó időben gyorsan előbújnak a kis növények.

Fruzsina kertje

Fruzsina növényei szépen fejlődnek. Már virágzik a borsó. Vasadi Fruzsina 1.b osztályos tanuló végzett a veteményezéssel. Boldogan szemléli az elkészült ágyásokat. Reméljük, hamarosan kicsíráznak az elültetett magok.

Oldalak