Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium

Budapest
Pest

Blogok

Havasi Bence kertje - Klebelsberg Kuno Iskola 5.b osztály, Budapest

Miután kijelöltük, felástuk és elegyengettük a kertet, jöhetett az ültetés. Időnként locsolgattam és kapálgattam a kis növényeket. De megérte, mert lett finom retek a vacsorához. :)

Havasi Marci kiskertje - Klebelsberg Kuno Iskola 5.a osztály, Budapest

A kiskertek kitűzése és felásása után végre földbe kerülhettek a magok. Bár sok eső esett, néha locsolni is kellett. Néha kapálgattam is... Így aztán lett finom retek is a kertemben. :)

Havasi Robi kertészkedik - Klebelsberg Kuno Iskola 2.a osztály, Budapest

Először is kijelöltük a kiskertek helyét, aztán felástuk és elültettük a magokat. Időnként kapálgatni is kell... De a jó munkának meglesz az eredménye!

Demeter Janka kertje - Klebelsberg Kuno Iskola, Budapest

Április 23.
Hétvégén elvetettem a magokat (remélem nem túl későn).
Szombat este meglocsolta az eső. Komposztot szortunk a magok közé, rá fölé.
A borsót kerítés elé ültettük, hogy legyen min felfutnia. A répát a veteményesük közepére ültettük (a hagymával, és a kaporral együtt.
A kaprot egyébként egy "gödörbe" ültettem.

Oberrecht Jana - 5.gy: Az én veteményes kertem

Március 17 – Gertrúd - Patrik nap

Tegnap történt, hogy még nem tudtuk hol ültessem el a zöldségeket. A szomszédban egy idős házaspár lakik, de a bácsi már nagyon beteg, így nem tud dolgozni a kertben. Apukám felhívta és megkérdezte, hogy a kertjükben termeszthetek –e zöldségeket.

Megengedték és már nagyon izgulok, hogy mikor ültethetem el, de az időjárás miatt most még nem tudom, mert esett a hó. Remélem, hamarosan elültethetem a magokat.