Kunhegyesi Ált. Isk., AMI és Szakisk.

Kunhegyes
Jász-Nagykun-Szolnok

Blogok

KUPAI BOGI KERTJE

KUPAI BOGLÁRKA VAGYOK A KUNHEGYESI DÓZSA ISKOLA 3,A ,OSZTÁLYOS TANULÓJA A TAVALYI ÉVHEZ HASONLÓAN AZ IDÉN IS RÉSZT VESZEK A PROGRAMBAN! A VETEMÉNYEZÉSEM ÉS GONDOSKODÁSOM EREDMÉNYEKÉPPEN MÁR A BORSÓM ÉS A RETKEM ELŐBÚJT A FÖLDBŐL !

Jámbor Kitti a kertművelő

JÁMBOR KITTI-NEK HÍVNAK A KUNHEGYESI DÓZSA ÁLTALÁNOS ISKOLA 3.A.OSZTÁLYOS TANULÓJA VAGYOK .AZ IDÉN ÉN IS BENEVEZTEM A MOZGALOMBA ÉS A GONDOSKODÁSOMNAK KÖSZÖNHETŐEN A KERTEM SZÉPEN ALAKUL!!!!!!!!

Jenei Zoltán 1. b és a kis kertje

JENEI ZOLTÁN 1.B.OSZTÁLYOS TANULÓ VAGYOK.AZ ÉN KIS KERTEM NAGYON SZÉPEN FEJLŐDIK.SZERETEM GONDOZNI!REMÉLEM HAMAROSAN TUDOK BELŐLE CSEMEGÉZNI!

A termések termése

Adrienn vagyok a Kunhegyesi Dózsa iskola első évfolyamából. Sikerrel járt a kertészkedős projektem amint látható. Nagyon szépek már a növénykéim, főleg, hogy az eső nem esett állandóan. A napsütés szépen megnövelte a méretüket és nagyon finom is.

Dávid reggelije

Dávid vagyok a Kunhegyesi Dózsa Iskola első évfolyamából. A sok eső meghozta a "gyümölcsét", főleg, hogy utána szép napsütéses időnk volt. A kis termések hirtelen megindultak. Lehetett szüretelni a finom terméseket.

Nincs is ennél fincsibb

K. Zsoltika vagyok a Kunhegyesi Dózsa Iskola első évfolyamából. A reggelimhez mostmár igencsak elengedhetetlen a saját termés. Büszkén mutattam is az iskolatársaimnak mire jutottam a kertészkedéssel. A családom is büszke rám. Köszönet a Vesd Bele Magad Programnak.

Szilvi készülődik a borsóleveshez

H. Szilvia vagyok a Kunhegyesi Dózsa iskola első évfolyamából. Gondoltam először bemegyek a suliba és megmutatom a tanító néninek a saját termesztésű borsómat, utána pedig otthon megfőzzük anyuval és a testvéremmel Zolikával borsólevesnek. A leves nagyon finom volt köszönjük szépen. Azt már nem tudom megmutatni.: )

Evelin büszkeségei

J.Evelin vagyok a Kunhegyesi Dózsa Iskolából, már elvégeztem az első osztályt és íme látható a kertészkedésben sem vagyok utolsó. Köszönöm a családom és a Vesd Bele Magad Program segítségét!

Dominika kertje

K.Dominika vagyok Kunhegyesről a Dózsa Iskolából, a második évfolyamból. Már tavaly is aktív részese voltam a Vesd Bele Magad Programnak, és a családom segítségével idén sem maradhatok ki belőle. Büszkén mutatom meg most is a kertem és köszönöm, hogy nyűhetem a ha az idő engedi!

Bogi a kertben

A Kunhegyesi Dózsa Iskola szorgos kis kertésze Bogi, aki a másodikosok osztályát erősíti. Lelkesen gondozza növénykéit!A sok eső megteszi a hatását, nálunk mostanában nagyon nagy zivatarok vannak!

Orsi a kertben

Orsi vagyok a kunhegyesi Dózsa iskolából.Nagyon örülök, hogy a Vesd Bele Magad programmal még több időt tölthetek a friss levegőn a kertben. A családom is sokat segít nekem. A veteményezésen sikeresen túl vagyok. Nemsokára lesznek olyan képek is amelyek megmutatják mennyit nőttek a növénykéim. Már szép nagyok!

Larina az egészséges életmód mellett

Nagyon finom és egészséges a saját termésem!Retek! Vigyáztam rá locsoltam ha kellett és nem hagytam a kutyusnak sem hogy kitapossa vagy kikaparja!Itt van az eredménye a munkámnak! Anyának is ízlett!

Kunhegyesi kertjeink a rajzlapon

A kunhegyesi Dózsás kertészeknek nem csak a kerti szerszámok de a rajzeszközök is gyakran kézbe kerülnek. Lássuk milyen kertekről álmodoznak!

Dorina keményen dolgozik!

Kunhegyesen kemény csajok vannak ám!Ki gondolná hogy ilyen szorgosan dolgozik a kertben egy első osztályos kislány! A növények meg fogják hálálni a gondoskodást!Csak így tovább!

Edina nem bízza a véletlenre...

A Kunhegyesi Általános Iskola Dózsás diákja Edina aki az 1.a osztály padjait koptatja. Szabadidejében azonban nem bízza a véletlenre, hogy esik e vagy nem. Meg is látszik a növénykéin!Gratulálunk ügyes kertész vagy!

Ízlik a saját termés!

Petra első osztályos és már megkóstolhatta a saját termesztésű, friss, ropogós retek ízét! Gratulálunk a kiskertésznek!

Zsaniék nagy munkában!

Zsani harmadik osztályos a kunhegyesi Dózsa Iskolában! A családjával nagyon lelkesen kertészkednek!Büszkék lehetünk rájuk! : )

Oldalak