Vesd Bele magad! Program Hírlevél - vetőmag csomagok kiszállítása

Vetőmag csomagok kiszállítása

2012. március 6-7- én a Magyar Posta kiszállításra átvette a vetőmag csomagokat. Várhatóan március 8- án, de legkésőbb március 12-én minden iskolához meg is érkeznek a csomagok. A kiszállítás során az iskolák által megjelölt kapcsolattartókat fogják keresni.

Mindegyik iskola megkapja azt a csomagszámot, melyet a jelentkezési lapján igényelt, kivéve azokat az intézményeket, melyek többet kértek az igényelhető csomagszám felső határához képest. Ők 100 vetőmag csomagot fognak kapni.

A vetőmag csomagok átvételéről
A vetőmagcsomagok egy nagyobb dobozban kerülnek kiszállításra. Ebben a dobozban lesz az átvételi nyilatkozat, melyet postai úton kérünk eljuttatni az AGRYA Országos Iroda címére 2013. március 20- ig. Ez az átvételi nyilatkozat az intézményekhez postai úton érkező vetőmag csomagok átvételéről szól, valamint az iskolák kertjébe átcsoportosított vetőmag csomagok számáról. Kizárólag ezt a nyilatkozatot kérjük beküldeni postai úton az intézmény vezetőjének aláírásával.
Postacímünk: Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége - AGRYA 1138 Budapest, Váci út 134/C. VI/28.
 

A szülőkkel aláírandó átvételi nyilatkozatok letölthetők a www.vesdmelemagad.hu weboldalunkról. Az aláírt átvételi nyilatkozatok beküldésére vonatkozóan a postai úton kiküldött levelünkben leírtak az irányadók. A szülők által aláírt átvételi nyilatkozatot szkennelve kérjük beküldeni e-mailben. Az átvételi elismervények adatait kérjük, hogy majd egy excel táblázatba rögzítsék, melyet szintén elektronikus formában kérünk beküldeni.

vesdbelemagad.hu

A Program weblapjához minden kapcsolattartó külön belépési kódot kap. Ezt a jelentkezési lapon, a kapcsolattartó által megadott e-mail címre küldjük el március 11- én. Lesz egy egyszerű leírás is a blogok készítéséről. Nem bonyolultabb mint egy szövegszerkesztő használata, tehát nem kell megijedni!
Kérjük, tájékoztassák néhány mondatban a tanulók szüleit arról, hogy a konyhakertjükben hogyan kell dokumentálniuk a jövőben a kertészkedés során végzett munkálatokat.

Facebook

A Programnak van külön oldala a Facebook-on. Így ott is követhetők a Program eseményei. Rendszeresen ott is megjelenítünk a Program weboldalára felkerült blogbejegyzésekből. A Programmal kapcsolatos hírek automatikusan felkerülnek facebook oldalunkra is.

Nőnap

Minden kedves hölgy partnerünknek boldog Nőnapot kívánunk!