Vesd Bele magad! Program Hírlevél - vetőmag csomagok kiszállítása

2014. március 13- án a Magyar Posta kiszállításra átvette a vetőmag csomagokat. Várhatóan március 14. és 18. között mindegyik, 2014- ben jelentkezett iskolához megérkeznek a csomagok. A kiszállítás során az iskolák által megjelölt kapcsolattartókat fogják keresni.

Mindegyik iskola megkapja azt a csomagszámot, melyet a jelentkezési lapján igényelt, kivéve azokat az intézményeket, melyek többet kértek az igényelhető csomagszám felső határához képest. Ők 100 vetőmag csomagot fognak kapni. 2014- ben résztvevő iskolák a mellékletben tekinthetők meg, megyei szűrésben.

A vetőmag csomagok átvételéről

A vetőmagcsomagok egy nagyobb dobozban kerülnek kiszállításra. Ebben a dobozban lesz az átvételi nyilatkozat, melyet postai úton kérünk eljuttatni az AGRYA Országos Iroda címére 2014. március 21- ig. Ez az átvételi nyilatkozat az intézményekhez postai úton érkező vetőmag csomagok átvételéről szól, valamint az iskolák kertjébe átcsoportosított vetőmag csomagok számáról. Kizárólag ezt a nyilatkozatot kérjük beküldeni postai úton, az intézmény vezetőjének aláírásával.

Postacímünk: Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége - AGRYA 1138 Budapest, Váci út 134/C. VI/28.

A szülőkkel aláírandó átvételi nyilatkozatok letölthetők a www.vesdmelemagad.hu weboldalunkról. Az aláírt átvételi nyilatkozatok beküldését, tavalyi mintára, elektronikusan kérjük, szkennelve. Az átvételi elismervények adatait kérjük, hogy majd egy excel táblázatba rögzítsék, melyet szintén elektronikus formában kérünk beküldeni.

vesdbelemagad.hu

A Program weblapjához minden kapcsolattartó külön belépési kódot kapott. Ha bármi problémát észlelnek belépéskor, akkor kérjük, írjon nekünk a vesdbelemagad [at] agrya [dot] hu címünkre.
Kérjük, tájékoztassák néhány mondatban a tanulók szüleit arról, hogy a konyhakertjükben hogyan kell dokumentálniuk a kertészkedés során végzett munkálatokat (tavalyiak mintájára).

Facebook

A Programnak van külön oldala a Facebook-on. Így ott is követhetők a Program eseményei. Rendszeresen ott is megjelenítünk a Program weboldalára felkerült blogbejegyzésekből. A Programmal kapcsolatos hírek automatikusan felkerülnek facebook oldalunkra is.