Ölbey Irén Ált. Isk. és Meserét Óvoda

Döge
Szabolcs-Szatmár-Bereg

Blogok

Örömmel vetettem

Nagyon jó volt a veteményezés. Szinte minden kikelt amit kaptunk. Igaz locsoltam is. Rendszeresen lent vagyok a kertben. Nagyon jó!!! Tahirák Dávid Sándor 3. osztályos tanuló- Ölbey Irén Általános Iskola Döge

Nagyapám is segített

Miután ünnepélyes keretek között megkaptuk a vetőmagvakat, nekiláttunk a talaj előkészítésnek. Rotációs kapával nagyapám is segített. Ezután a vetés következett, majd minden parcellát feliratoztam Nagyon örülök, hogy már ki is keltek a magok. Krajnyik Bence 4. osztályos tanuló - Ölbey Irén Általános Iskola Döge

Veteményezés

Vesd bele magad! - a dögei iskolában

Eső

Végre esett az eső! Talán most már hamarosan a földből kibújó magokat, hagymahajtásokat tudjuk nektek megmutatni.

Bence bevállalta

Kellemes tavaszi napon édesanyám azt mondta, hogy segít nekem a veteményeskert kialakításában és a vetőmagok elvetésében. Mindent lefényképezett, úgyhogy megnézhetitek, milyen sokat dolgoztam.

Krajnyik Bence, 3. osztály

Időjárás

Sajnos néhány napig az időjárás nem kedvezett kiskertészeink számára, hiszen a fagyos, hideg, szeles időben nem igazán szerencsés a vetőmagok ültetése. Várunk a jó időre.

Kiosztás

Március 30-án a 3. és 4. osztályos tanulók is megkapták a pályázaton nyert vetőmagokat. A kiosztás után lelkesen magyarázták, ki hová, hogyan, kinek a segítségével fogja elvetni a magokat. Mi is kíváncsiak vagyunk! Köszönjük Agrya!