Telepy Iskola

Budapest
Pest

Blogok

4.c osztály a kertben

Szorgosan kertészkedtek a tankertben a 4.c osztály tanulói. Gyomlálták a borsót, kikelt a vöröshagyma és a retek is, amit zsíroskenyérrel elfogyasztottak.

Ha kert nincs...

A körfolyosós ház erkélyén is lehet kertészkedni. Végy egy nagy virágládát, tegyél bele földet és már vetheted is a magot. Öntözd, ápold, szeresd! Gyönyörű a látvány az erkélyen! Így tett Rozgonyi Tamara (1. osztályos tanuló) is, aki már  elfogyasztotta a frissen szedett finom borsót.

IX.kerületi Telepys diák kertészkedik

A 3.c osztályos Tamara  nagymamájánál szorgosan dolgozik a dunakeszi kertben.  Munkájának gyümölcse már jelentkezik. Gyönyörű a borsó és a sárgarépa május közepén.

IX.kerületi Telepy Iskola itt van

Sajnos az idő nagyon elröpült, de most próbáljuk pótolni az elmaradt beszámolókat. A 4.c osztályos tanulók a tankertben tevékenykednek egy szép áprilisi napon.

Ix. kerületben a Telepyben is kertészkedünk

Nagyon örültünk a vetőmagoknak, hogy itt a IX. kerületben a a kertnélküli tanulóink a Telepy Iskolában a tankertben kertészkedhetnek. Reméljük ez az öröm még nagyobb lesz, ha a termést betakarítjuk. Néhány tanuló haza is vitt a magokból, amit nagyszülőknél, vagy hétvégi kertekben vetnek el. Köszönjük szépen a lehetőséget!