Vasvár Úti Általános Iskola

Ózd
Borsod-Abaúj-Zemplén

Blogok

Tóth Viktória 3/B

Sajnos, csak egy képen látszik Viki arca! Kár! Szívesen megnéztük volna kertészkedés közben is!

Svégel-gyermekek kertészkednek

Sajnos technikai okok miatt csak most tudtam feltölteni a képeket.Remélem, így is örömet okoznak a képen látható gyerekeknek!

Répa, vöröshagyma, kapor

Répa és vöröshagyma (Még hagyjuk növekedni.) A kapor már virágzik.

Csele-lányok kukoricája

Kukorica (Lassan nő, lemaradt a növésben .)

Csele-ikrek akcióban

Folyik a betakarítás: a retek következik.

Gavrilete Bianka 1/d osztályos tanuló naplójából

Április 16-án ültettük el a vetőmagokat. Ezek után csak napsütéses idők következtek. Nem locsoltuk meg mert a föld amibe ültettük kicsit nedves volt. Április 25-én meglepetésünkre kibújtak az első hajtások. Ők már kaptak locsolást! Gavrilete Bianka 1/d osztályos tanuló

Farkas Gábor 1/B naplórészlete

Farkas Gábor 1/B 1. kép Gáborka locsol 2. kép kukorica igaz még kicsi 3. kép hónapos retek Kis eső kellene és jobban nőne!

Farkas Gábor 1/B naplórészlete

Április 17-én elültettük a hagymát( dughagymát) és már szépen kibújt, így gyomláltuk anyával. Igaz még kicsik,de már a retek is szépen kibújt. Pár nap és teszünk fel arról is képet, amint jobban látszik.

Kubis Gergő 4,c

Kubis Gergő 4,c Ástam, kapáltam, ültettem, locsoltam. ( Sajnos a többi, általa küldött képet a nagysága miatt nem lehetett feltölteni.)

György Vivien első kiskertje- Ózd,Vasvár Úti Általános Iskola 2.d

György Vivien első kiskertje (Technikai problémák miatt csak most sikerült feltölteni, remélem így is örömet okoz a készítőjének!) Mikor engedte az időjárás április 21.-én elterveztem, hogy elültetem a magokat, amit a Vesd bele magad csomagban kaptam. (1.kép) 6 db csomag volt a tasakban! Legelőször is a kinézett kiskertemben elgereblyéztem a rögöket .(2.kép) Majd felosztottam ágyásokra,az első legnagyobb területet először a kukorica kapta. (3.-4.-5.-6.-7.kép) Kis kapával gödröket készítettem és minden lyukba 2 szem kukoricát tettem!

Oldalak